sitemap Inspiratieweek psychosynthese De Gouden draad - over psychosynthese door Madeleine Verhallen, Gezondheidszorgpsycholoog van Psychosynthese praktijk de Bron in Nijmegen.
 

Inspiratieweek psychosynthese; De Gouden draad

maandag 19 juli 12.00 uur tot vrijdag 23 juli 14.00 uur

"Pas je niet aan, kies voor je passie" - Rob Riemen -  

De Gouden Draad van je leven oppakken is antwoord zoeken op vragen als: Wat wil ik met mijn leven? Wat is het doel en de zin ervan? Wie ben ik eigenlijk? Ieder van ons stelt zich in het leven wel eens deze vragen; ze zetten je aan om op zoek te gaan naar jouw antwoorden. Op zoek naar je innerlijke inspiratiebronnen waar je rust, vreugde en bezieling kunt ervaren, om de gouden draad van je leven op te pakken. Ieder mens die kiest voor deze zoektocht, kiest voor bewustwording van mogelijkheden en beperkingen. Deze zoektocht is een weg met hoopvolle in- en uitzichten, maar ook met beproevingen.

In de workshop worden de fasen van bewustzijnsontwikkeling, zoals beschreven door Hans Stolp, naast de transpersoonlijke psychologie Psychosynthese (Roberto Assagioli) gelegd. De psychosynthese beschrijft deze weg van onze subpersonen naar ons zelf - centrum van stilte, naar ons Hogere Zelf, de oneindige lichtbron in ons. Ieder mens die zichzelf wil leren kennen, staat voor de keuze de innerlijke weg te gaan naar de diepere betekenis van het leven.

In de workshop word je uitgenodigd om jouw deel van deze innerlijke weg te lopen. Zonder de beperkingen uit de weg te gaan, richten we ons in deze week op het verbinden van onze kostbare ervaringen aan de gouden levensdraad. Je bent van harte welkom met jouw eigenheid en jouw ervaringen, waar de trainers respectvol mee om zullen gaan. Oefeningen, meditaties, muziek, bewegen en poëzie verbinden we met essenties uit de psychosynthese.

Inge van Beek heeft een eigen praktijk voor Psychosynthese in Weurt bij Nijmegen. Is getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Madeleine Verhallen heeft een psychosynthesepraktijk 'de Bron' in Nijmegen. Ze is moeder van 2 volwassen dochters en grootmoeder van een kleinzoon.

De zwanenhof, Zenderen »website | »route
Retraitehuisweg 6,7625 SL Zenderen

Kosten: A tarief: € 382,50 B tarief € 402,50 C tarief € 422,50
Aanmelden: Via de website van de Zwanenhof. Selecteer "Inspiratieweek psychosynthese".
Meer informatie: Madeleine Verhallen 024-3235245 of via e-mail