sitemap Inspiratieweek psychosynthese De Gouden draad - over psychosynthese door Madeleine Verhallen, Gezondheidszorgpsycholoog van Psychosynthese praktijk de Bron in Nijmegen.
 

Inspiratieweek psychosynthese; Aangeraakt door Liefde

Najaar 15 - 19 oktober 2012

"..... maar alles wat ons aanraakt, jou en mij, Beroert ons samen als een strijkstok die Twee snaren tot één melodie gebiedt. ...." - Rainer Maria Rilke -  

Liefde voelen en uiten is een van onze belangrijkste levensdoelen. Liefde vormt een bron van zingeving, ontmoeting en verlangen. Door alle vormen van liefde heen heeft de liefde de kracht ons spiritueel te doen ontwaken. Deze liefde is een mysterie.

In de workshop nemen wij de volgende definitie van liefde als uitgangspunt:

"Liefde is de wil om je eigen zelf te ontplooien zodat het kan bijdragen aan de spirituele groei van zowel jezelf als je medemensen" ( M. Scott Peck).

Dit past prachtig bij de uitgangspunten van psychosynthese. Psychosynthese is een psychologie van het hart die aanspoort ons te verbinden met wie wij wezenlijk zijn: een bron van liefde, altijd stromend aanwezig achter al onze rollen en maskers. Deze week onderzoeken we samen de weg naar deze bron in ons. Een geschenk dat op ons wacht om gevonden te worden. We maken daarbij o.m. gebruik van visualisaties, beweging & lichaamswerk, poëzie & muziek en passen theorie toe uit het werk van Roberto Assagioli, M. Scott Peck en David Richo.
De eigen ervaringen van de deelnemers vormen echter de kern van de workshop.
We nodigen je van harte uit deel te nemen.

Inge Jane van Beek en Madeleine Verhallen zijn beiden psychosynthesetherapeut en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van psychosynthese-groepen in binnen- en buitenland. Beiden hebben zij een eigen praktijk waar zij mensen begeleiden bij hun persoonlijke proces.

De zwanenhof, Zenderen »website | »route
Retraitehuisweg 6,7625 SL Zenderen

Kosten: A tarief: € 410,00 B tarief € 430,00 C tarief € 455,00
Aanmelden: Niet meer mogelijk.
Meer informatie: Inge Jane van Beek, telefoon 024-3778626 of via e-mail