sitemap Workshop Waar leef ik voor - over psychosynthese door Madeleine Verhallen, Gezondheidszorgpsycholoog van Psychosynthese praktijk de Bron in Nijmegen.
 

Workshop: Waar leef ik voor - essenties van Psychosynthese

zondag 21 maart 2010 en 30 mei 2010 | 10.00 - 17.00 uur

"Als je mij wilt leren kennen, vraag me dan niet waar ik woon, of wat ik graag eet, of hoe ik mijn haar kam, maar vraag me waar ik voor leef, tot in de details, en vraag me wat, volgens mij, me weerhoudt om volop te leven voor datgene waar ik voor leef?" - Thomas Merton (1915-1968) -  

Wat wil ik met mijn leven? Wat is het doel? Wat is de zin ervan? Ben ik op de goede weg? Wie ben ik eigenlijk? Ieder van ons stelt zich in zijn of haar leven wel eens deze vragen. En gaat op zoek naar de antwoorden. Bij deze zoektocht kan de transpersoonlijke psychologie psychosynthese helpen de essentie van ons bestaan te ontdekken. EŽn van de doelen van psychosynthese is zelfwording. Uitgangspunt is dat ieder van ons een zelf, een centrum van zuiver bewustzijn is, waar het stil is. In de stilte maken we verbinding met ons hogere Zelf, een altijd stromende bron van licht en van kwaliteiten. Dit hoger Zelf is ons ware zelf. Hier vinden we de antwoorden op de levensvragen die we onszelf stellen. Dan kan de rijkdom van het leven zich aan ons kenbaar maken. In deze workshop worden oefeningen aangereikt, ondersteund door theorie. Je wordt van harte uitgenodigd jouw levensvraag te stellen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.

Madeleine Verhallen is psychosynthesetherapeut en gezondheidszorgpsycholoog. Ze heeft een eigen praktijk 'De Bron' in Nijmegen. Was jarenlang werkzaam als trainer bij het Centrum Psychosynthese Holland in Amersfoort en als studentenpsycholoog.

Han Fortmann Centrum »website | »route
René Descartesdreef 21, 6525 GL Nijmegen

Kosten: A tarief: € 85,- B tarief € 65,- S tarief € 50,- (gewoon, minimum, student)
Aanmelden: Madeleine Verhallen 024-3235245 of via e-mail

Feedback van deelnemers aan de eerdere workshop 5 jaar geleden:
» De workshop heeft geholpen om weer stil te staan bij wat ik nodig heb om weer in balans te komen.
» Inzicht in eigen kwaliteiten en welke kwaliteit nu aandacht nodig heeft in mijn dagelijkse leven.
» In contact met mijn diepere essentie sta ik steviger in mijn schoenen.