sitemap Cirkel van verbondenheid - door Madeleine Verhallen, Gezondheidszorgpsycholoog van Psychosynthese praktijk de Bron in Nijmegen.
 

Gelukkig ben jij er!


Driedaagse training over verbondenheid

20, 21 en 22 februari 2015 in De Zwanenhof in Zenderen

door Madeleine Verhallen en Inge Jane van Beek

"Niets is kostbaarder dan dat deel van jou dat je gemeen hebt met anderen en dat deel van anderen dat zij gemeen hebben met jou"
- Pierre Teilhard de Chardin (1881-1955)

Juist in deze tijd waarin verdeeldheid, verwarring en wantrouwen heersen, willen wij in onze training gelegenheid geven om verbondenheid met elkaar te ervaren. Verbinding maakt het verschil: laat ik me raken door de ander, door haar/zijn anders-zijn? Een contact of verbinding aangaan is levendig en dynamisch wanneer we bereid zijn elkaar te vertellen wat we echt voelen. Dan durven we ons te tonen met dat wat er in ons leeft, ook al vinden we dit spannend!

We vertrouwen op onszelf en op de ander, leven ons in, nemen ruimte in en durven onszelf ook los te laten in verbinding met de ander. Want kwetsbaarheid en oprechtheid zijn sleutels tot intimiteit en dat geeft verbinding.

In de training gaan we op zoek naar en krijgen we antwoord op vragen als:
- Hoe leer ik mijzelf te vertrouwen in contact met de ander?
- Durf ik mij in het contact te wagen?
- Hoe kan ik in contact mijn kwetsbaarheid als een kracht ervaren?
- Hoe kan ik aanwezig blijven als ik bang word?
- Hoe kan ik mijn hart leren openen voor de ander?

Wij gaan uit van onze mogelijkheid om contact en verbinding met onszelf en met de ander aan te gaan, ondanks de pijn en het verdriet die we hebben opgelopen in ons leven. We kunnen kiezen en we zijn méér dan onze kwetsuren en problemen.

We nemen psychosynthese als basis waarbij we gebruik maken van diverse methoden en technieken uit de mindfulness, voice dialogue, Transactionele Analyse, systemisch werken en energetisch lichaamswerk. De eigen ervaring van de deelnemers staat centraal en de trainers gaan hier respectvol mee om. Graag tot ziens!

Inge van Beek en Madeleine Verhallen zijn beiden psychosynthesetherapeut en –trainer. Samen verzorgen zij al jaren workshops en trainingen op het gebied van bewustwording. Ze hebben ieder een psychotherapiepraktijk in respectievelijk Weurt (bij Nijmegen) en Nijmegen.

De zwanenhof, Zenderen »website | »route
Retraitehuisweg 6,7625 SL Zenderen

Kosten*: A tarief: € 375,00 B tarief € 395,00 C tarief € 415,00
* deelname training, overnachting, maaltijden en materiaal
Aanmelden: Bij De Zwanenhof
Meer informatie:
Madeleine Verhallen, info@psdebron.nl 024 3235 245
Inge van Beek, namaskara@live.nl 024 3778 626 / 06 414 25 733