sitemap Durf jij het? - De moed om kwetsbaar te zijn - door Madeleine Verhallen, Gezondheidszorgpsycholoog van Psychosynthese praktijk de Bron in Nijmegen.
 

Durf jij het? - De moed om kwetsbaar te zijn


Driedaagse training over kracht en onbevangenheid in contact

Vrijdag 16 t/m zondag 18 oktober 2015 in De Zwanenhof in Zenderen

door Madeleine Verhallen en Inge Jane van Beek

Met je ogen dicht in de draaimolen ...
je durven over te geven aan het onbekende ...

Iets wat we allemaal wel eens in onze jeugd hebben ervaren. De opwinding en de vreugde die we er aan beleefden, kunnen we ons vaak nog levendig herinneren. We waren verbonden met een innerlijk vertrouwen.

Eenmaal volwassen neemt het leven zijn beloop en overvleugelen andere ervaringen onze onbevangenheid. Soms raken we ook het contact ermee kwijt.

Kun je je voorstellen dat de bron van jouw onbevangenheid altijd in je aanwezig is gebleven maar dat het contact ermee verloren is gegaan? Dit contact is te herstellen als we onze kwetsbaarheid durven te ervaren en te tonen. Het vraagt moed om ons weer te openen voor elkaar. Maar àls we dat doen, zullen we met meer liefde en levenslust in het leven komen te staan.

In deze training worden voorwaarden geboden en ingangen aangereikt om het contact met je onbevangenheid te vernieuwen. Je krijgt concrete handvaten tot je beschikking om de kracht van je kwetsbaarheid te benutten.

De trainers bieden veiligheid en respect. Een verrijkende ervaring! Het materiaal en de oefeningen in de training zijn gebaseerd op de psychosynthese, voice dialogue, felt sense en energetisch lichaamswerk. Aan het einde van de training ontvang je een map met de oefeningen en theorie.

Inge van Beek en Madeleine Verhallen zijn beiden psychosynthesetherapeut en –trainer. Samen verzorgen zij al jaren workshops en trainingen op het gebied van bewustwording. Ze hebben ieder een psychotherapiepraktijk in respectievelijk Weurt (bij Nijmegen) en Nijmegen.

De zwanenhof, Zenderen »website | »route
Retraitehuisweg 6,7625 SL Zenderen

Kosten*: A tarief: € 375,00 B tarief € 395,00 C tarief € 415,00
* deelname training, overnachting, maaltijden en materiaal
Aanmelden: Bij De Zwanenhof
Meer informatie:
Madeleine Verhallen, info@psdebron.nl 024 3235 245
Inge van Beek, namaskara@live.nl 024 3778 626 / 06 414 25 733